menu
Word Lid
Boerenkrijgfeest een succes !

Boerenkrijgfeest

Om onze medewerkers, leden en sympathisanten te bedanken, organiseerde het Vlaams Belang Olen samen met alle andere VB afdelingen in de regio Kempen, een Boerenkrijgfeest in Herentals.

Tevens was dit feest het startschot richting verkiezingen 2024, alle aanwezigen kregen het traject te horen dat zal gevolgd worden richting het belangrijk verkiezingsjaar.

Opkomst

Iedereen kijkt tevreden terug, maar liefst 145 sympathisanten zakten af naar Herentals voor een puur regionale affiche. Onze Olenaar, Bart Van Opstal, beet de spits af met een overzicht van het voorbije jaar en hij blikte vooruit naar volgend jaar. De aanwezigen vernamen aan welke acties er achter de schermen druk gewerkt wordt momenteel.

Daarna was het Vlaams parlementslid Els Sterckx die kwam duiden, hoe belangrijk het thema dierenwelzijn voor het Vlaams Belang wel niet is.

Afronden deden we met federaal volksvertegenwoordiger Reccino Vanlommel, die het had over de energiecrisis, en gaf aan welke oplossingen er zijn, om deze crisis het hoofd te bieden.

Boerenkrijgfeest 2

Iedereen blikt terug op een schitterende editie van het eerste Boerenkrijgfeest, uiteraard op naar een volgend feest volgend jaar !

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF