menu
Word Lid
Paaszoektocht Olen: bescherm en koester onze tradities!

Het Vlaams Belang komt steeds op voor de Vlaamse tradities en kijkt dan ook met lede ogen aan hoe de "woke"-waanzin kerstmarkten transformeert in wintermarkten, Zwarte Piet in de ban heeft gedaan en van paaseieren "verstopeieren" wilt maken. Welnu, aan die ongein doen wij niet mee! Vlaams Belang Olen maakt van de paasvakantie gebruik om de prachtige traditie van Pasen in de verf te zetten onder het motto "Bescherm en koester onze tradities". Aan gezinnen wordt dan ook een gratis, leuke activiteit in de vorm van een paaszoektocht aangeboden... mét attentie voor de kinderen die in de zoektocht slagen! 

Gratis paaszoektocht langs Olense kapelletjes

Gezinnen of individuele sympathisanten kunnen van 2 april 2022 tot 15 april 2022 in Onze-Lieve-Vrouw-Olen op zoek gaan naar een verstopte paashaas (zie foto onderaan). Deze zal zich ergens op de route van de kapellenwandeling (of -fietstocht) bevinden, maar we verklappen uiteraard niet waar! Deelnemers hebben de keuze uit een kortere tocht van 4 km of een langere tocht, die ook per fiets kan worden afgelegd, van 16 km. Beide tochten vertrekken vanaf de kerk van Onze-Lieve-Vrouw-Olen aan Boekel. De routes zijn te downloaden via de link of onderaan deze pagina in de bijgevoegde gpx-bestanden en brochure.   

Wie de verstopte paashaas vindt, wordt verzocht om er een selfie of gezinsfoto mee te nemen en deze door te sturen naar Vlaams Belang Olen via de Facebookpagina of via e-mail aan tim.nagels@vlaamsbelang.org! Wie zo'n foto doorstuurt, mag namelijk op paaszondag 17 april 2022, tussen 11 uur en 14 uur, een attentie komen afhalen op de parking van Mijn Muze (Sint-Sebastiaanstraat 1, 2250 Olen) waar ook een klein hapje en een drankje kan worden genuttigd.

Vlaams Belang Olen kijkt er alvast naar uit om de deelnemers talrijk te mogen verwelkomen om samen te genieten van de paastraditie!

De paashaas waar wandelaars naar op zoek moeten!


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF